Log ind

Om os

Vesterbronx Gym er et unikt træningscenter som du ikke kan opleve andre steder. Vi har skabt et Gym hvor fællesskab er i højsæde og træningen udfordrer alle niveauer. 1300 ny renoverede New York inspirerede kvm sætter rammen for seriøs træning. Vi er beliggende ovenpå Føtex i den ikoniske Vesterbrobygning, der oprindeligt husede Havemanns Magasin. Vi har 18 meter panorama vinduer ud mod Vesterbrogade, hvor man kan følge med i det pulserende byliv.

Vi tilbyder træningsudstyr som er "state of the art" fra Gym80, Watson, Elieko, StarTrack og Nautilus. Vi har 25 meter turf med alt hvad der hører til som fx. prowler og farmers walk. Der er tre power racks med elastikker og pull up. Der er løfteplatform som står side om side med vores specialbyggede pull up rack.

I Vesterbronx Gym praler vi med at der kan være ventetid i receptionen. Vi er på gulvet for at hjælpe med teknik og motivation, så vores medlemmer får mest mulig ud af deres træning.

Alt det her og meget mere er pakket ind i et design som er i verdensklasse. Der er brugt masser af timer på, at få alle detaljer på plads så oplevelsen af at træne bliver så god som mulig.

Velkommen hjem!

Indmeld Galleri Om os Kontakt Profil